Pin It

Widgets

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη - Αναστασία
Αν και είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά της showbiz δεν δίστασε να δείξει στους paparazzi  την ενόχλησή της .

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν τις διακοπές τους εδώ και λίγες ημέρες, στη Μύκονο.Το βράδυ της Τρίτης, μαζί με την 4χρονη κόρη τους, Αναστασία, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στα σοκάκια της χώρας του νησιού.

Φυσικά, οι φωτογράφοι και οι κάμερες δεν άφησαν στιγμή από τα μάτια τους την οικογένεια Ρουβά. Tόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και χαμογελαστοί με όποιον κι αν συνάντησαν στα Ματογιάννια. Ο Σάκης κρατούσε συνεχώς την Αναστασία από το χέρι, η οποία αν και είναι σχετικά εξοικειωμένη με την παρουσία των φωτογράφων σε κάθε της βήμα, δεν συγκρατήθηκε και τους είπε ένα τραγουδιστό "Άντε... " και κάποια άλλα παιδικά λογάκια, όταν την πλησίασαν πολύ κοντά και άρχισαν να τη φωτογραφίζουν με τον μπαμπά της. Μάλιστα, έκανε και μια έντονη κίνηση με το χέρι της προσπαθώντας να τους δείξει ότι την ενοχλούν! Το σίγουρο είναι ότι η Αναστασία έχει προσωπικότητα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers