Pin It

Widgets

 

Η Ελληνίδα ηθοποιός ξαναχτυπά για να θέσει ερωτήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι απαντήσεις φαίνεται να μην την ικανοποιούν (Video)

Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα της, αλλά η Κατερίνα Μουτσάτσου επέστρεψε δυναμικά επιβεβαιώνοντας πως η ''διεθνής'' της καριέρα βαίνει πολύ καλώς.

Η Ελληνίδα ηθοποιός ξαναχτυπά με ακόμα ένα βιντεάκι, τύπου ''φωνές, ακούω φωνές'', για να συνομιλήσει αυτή τη φορά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να καταγγείλει με το μοναδικό της τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά και τη συμπεριφορά των υπολοίπων προς την Ελλάδα.

Με τίτλο ''2012 An EU Odyssey'' η Μουτσάτσου περνά από ανάκριση την επιβλητική φωνή της Ένωσης και θέτει τα δικά της ερωτήματα, αρκετά εκνευρισμένη από την επικρατούσα άποψη πως η Ελλάδα χρωστά και δεν αποπληρώνει τα χρέη της.

Ρωτά αλλά δεν παίρνει απαντήσεις, για αυτό και επιμένει στο ερώτημά της αναφορικά με την εξάπλωση της ευημερίας και τις κοινές αξίες που μοιράζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η απάντηση που λαμβάνει δεν την ικανοποιεί καθόλου, καθώς η ''Φωνή'' καταδεικνύει τη Γερμανία ως το πιο επιτυχημένο παράδειγμα της Ευρώπης, το οποίο όλοι θα πρέπει να μιμηθούν, τονίζοντας πως αυτή ήταν η συμφωνία με την Ελλάδα όταν μπήκε στο ευρώ.

Το ''γερμανικό μοντέλο'' την κάνει έξω φρενών και τότε ξεκινά ο πραγματικός ''πόλεμος'' για την έννοια της Δημοκρατίας, η οποία δεν εφαρμόζεται κατά τη λήψη των αποφάσεων.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου χρησιμοποιεί το viral video για να αποδείξει ότι αισθάνεται Ελληνίδα και μετά Ευρωπαία, καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο δε χρειάζεται η Ε.Ε., καθώς -όπως χαρακτηριστικά- δηλώνει οι πρόγονοί της εφήυραν την Ευρώπη.

Τέλος στον παραληρηματικό ''διάλογο'' βάζει η ''Φωνή'' λέγοντας: ''Κατερίνα, αυτή η συζήτηση παύει να εξυπηρετεί''. Στη θέση της, μάλλον και εμείς το ίδιο θα κάναμε!

http://news247.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers