Pin It

Widgets

Ο ηθοποιός ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη μεταξύ άλλων μίλησε για το twitter και τους χρήστες του, τους οποίους και αποκάλεσε ηλίθιους. «Δεν μπορώ να μου γράφει ο κάθε πικραμένος ό,τι του κατεβαίνει στη γκλάβα του, είπε ο ηθοποιός τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αν τον χαρακτηρίσουν σνομπ. Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν αντέχω αυτό που ο καθένας νομίζει ότι σε ξέρει κιόλας και ότι μπορεί να σου μιλήσει όπως θέλει. Δεν αναπτύσσεις και καμιά ιδιαίτερη σκέψη εκεί. Βεβαίως, αυτή είναι η φιλοσοφία του Twitter. Έλα όμως που δεν ερμηνεύεται με αυτό τον τρόπο, δεν απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας ευφυΐας. Γράφεις κάτι και μετά πρέπει να γράψεις άλλα 75 σχόλια για να εξηγήσεις τι είπες, επειδή, για να μην πω όλοι, το 99% να είναι ηλίθιοι».

Η Ελένη Μενεγάκη τότε του επισήμανε πως κάνει τέτοιες δηλώσεις και δημιουργούνται παρεξηγήσεις καθώς και ότι είναι λίγο υπερβολικός, θυμίζοντάς του παράλληλα τη δήλωση του περί «σπουδαίου ηθοποιού» η οποία είχε προκαλέσει επίσης αντιδράσεις. Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης της εξήγησε πως κάνει πλάκα και πως κάθε φορά που μιλάει υποβόσκει το χιούμορ. Γεγονός που σχολίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος λέγοντας πως αυτό δεν γίνεται να υφίστατο γιατί έτσι καμία του δήλωση δεν θα μπορεί να σταθεί ως απόλυτα σοβαρή και υπεύθυνη.

Ο ηθοποιός όμως όχι μόνο δεν άλλαξε ρότα αλλά ξανά είπε πως τον στεναχωρεί η βλακεία κι αυτός ήταν ο λόγος που ενώ άνοιξε λογαριασμό στο twitter από περιέργεια τον έκλεισε μέσα σε λίγους μήνες.

«Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με το Twitter και δεν μπορώ να ακούω τι βλακεία του καθένα. Επίσης, με ενοχλεί που όλοι έχουν άποψη πια και θα σώσουν την Ελλάδα, όλοι οι ανώνυμοι μάλιστα, μέσα από το Twitter. Όλοι οι Αριστεροί είναι με ένα Τwitter, όπου για να τουιτάρεις χρειάζεται να έχεις τηλέφωνο που κοστίζει τουλάχιστον 700 ευρώ. Όλοι αυτοί που κάνουν κριτική, ξέρουν τι χρωστάω εγώ; Εγώ με δανεικό τηλέφωνο το έκανα αυτό...», ανέφερε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να περνάει σε διαφημιστικό διάλειμμα χωρίς περαιτέρω σχολιασμό. 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers