Pin It

Widgets



Φωτογραφία από θύμα τροχαίου σε καμπάνια ενημέρωσης της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου για την οδική ασφάλεια. Τι δηλώνει στο NEWS 247 η γ. γραμματέας Τζίνα Δαβιλά (Vid)

Η φωτογραφία σοκάρει. Ειδικά όταν πρόκειται για φωτογραφία από θύμα τροχαίου.

Μετά από ατύχημα που είχε και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ο Ροδίτης Γιάννης Τσαντάκης έδωσε φωτογραφία του στην Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καμπάνια αφύπνισης των πολιτών για την οδική ασφάλεια.

"Δεν έτρεχε. Ήταν απλά λίγο αφηρημένος. Αλλά και αφηρημένος να μην ήταν δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το φορτηγό που βγήκε από το Stop και τον χτύπησε" εξηγεί στο NEWS 247 η γενική γραμματέας της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου Τζίνα Δαβιλά.

Ο Γιάννης, όπως σημειώνει, στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς δεν φορούσε κράνος.

Χρειάστηκε ράμματα στο βλέφαρο και πλαστική επέμβαση, ενώ είχε κάποιες εκδορές στο πρόσωπο και σοβαρό πρόβλημα στο χέρι που χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να γίνει επέμβαση.
Αυτό που προβλημάτισε την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου ήταν η αντίδραση ορισμένων πολιτών όταν επιχείρησαν να διανέμουν το υλικό της καμπάνιας.

"Κάποιοι οδηγοί δεν θέλησαν να σταματήσουν και ορισμένοι όταν έβλεπαν αυτές τις φωτογραφίες μας τις έδιναν πίσω. Επειδή στην προσπάθειά μας αυτή υπήρχε και η αρωγή της Τροχαίας, όταν έβλεπαν τους αστυνομικούς πάγωναν λίγο.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι τουρίστες έπαιρναν το υλικό, κοιτούσαν προσεκτικά και μας ευχαριστούσαν, κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα έχουμε τρομερά προβλήματα σε ό,τι αφορά την παιδεία μας για την οδική ασφάλεια", επισημαίνει η Τζίνα Δαβιλά.
Αυτή η αντιμετώπιση έρχεται σε μία περίοδο που η Ελλάδα κατέχει τη θλιβερή πρωτιά σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα στην Ευρώπη και ιδίως στους νέους 18-24 ετών...

http://news247.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers