Pin It

Widgets

 
 
Στο δεύτερο γκολ της εθνικής Γερμανίας, που «έκοψε» τα πόδια των διεθνών, εστίασε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος...

«Στην ανάπαυλα ζητήσαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να πάρουμε πρωτοβουλίες για να βάλουμε ένα γκολ. Το θέμα είναι ότι ενώ κάναμε το δύσκολο, το γκολ, δηλαδή, δεχθήκαμε πολύ σύντομα το δεύτερο γκολ που μας έκοψε τα πόδια. Από εκει και πέρα δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Σίγουρα κρατάμε τα ψυχικά αποθέματα των παικτών», είπε ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας στα επόμενα φιλικά ματς ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Δεν θα άλλαζα κάτι αν ξαναέδινα το ματς. Το πλάνο μας ήταν ξεκάθαρο, θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους έχοντας όμως και την μπάλα. Ισως να μην έγινε και τόσο καλά αλλά δεν θα άλλαζα κάτι, εκτός από τα τέσσερα γκολ.Περιμέναμε μία διαφορετική σύνθεση από τη Γερμανία όπως και έγινε. Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό. Ο Λεβ ήθελε να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους Γερμανούς θα λέγαμε τα αντίθετα. Οι Γερμανοί έπαιξαν όπως περιμέναμε.
Το είχα πει ήδη ότι η Γερμανία είναι εκ των φαβορί μαζί με την Ισπανία. Εμείς πάντως πιστεύαμε στο όνειρο και μ' αυτή τη θέληση παίξαμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η γερμανική ομάδα είναι πολύ καλή έστω και χωρίς βασικούς. Αν μου έλεγε κανείς ότι θα βάζαμε δύο γκολ και δεν θα προκρινόμασταν, δεν θα το πίστευα». 

tromaktiko
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers