Pin It

Widgets

Είναι πολύς καιρός που ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν είναι καλά. Το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ και τα οικονομικά προβλήματα του στοίχισαν πολύ. Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη...
Σουηδία, φιλοξενούμενος ενός φίλου του για να ηρεμήσει, να σκεφτεί και να οργανώσει την επιστροφή του.

Εκεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τον βρήκαν τα κακά νέα -για το «ατύχημα» του αδελφού του -έτσι του είπαν αρχικά στο τηλέφωνο-και πήρε την πρώτη πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα.

«Τον τελευταίο καιρό και πριν χαθεί ο αδελφός του δεν ήταν ο Λάμπης που ξέραμε. Ήταν ένας άλλος άνθρωπος, έμοιαζε χαμένος», λέει φίλος του, λίγο πριν βρεθεί με τον συντετριμμένο Λάμπη στην κηδεία του αδελφού του, στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου.

«Ο Λάμπης δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για τον αδελφό του. Ούτε θα μπορούσε να τον σταματήσει από την απόφαση του. Είχε ήδη κάνει τα πάντα. Ο αδελφός του το είε αποφασίσει. Πρέπει να είναι σίγουρος ότι στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένεια του».


Ο ΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΣΣΗ
Ο Λάμπης και η Άννα γνωρίστηκαν σε ένα καμαρίνι στις αρχές της δεκαετίας του 90. Η σχέση τους ξεκίνησε ένα βράδυ, μετά την πρόβα. Ο Λάμπης στη συνέχεια μετακόμισε στο σπίτι της Εκάλης, που η Άννα εξακολουθούσε να μοιράζεται με τον Καρβέλα, παρότι ήταν σε διάσταση. Το σκάνδαλο ήταν τεράστιο και οι ιστορίες που ακούγονταν ξεπερνούσαν κάθε φαντασία.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως κάποια βράδια βρίσκονταν όλοι μαζί. Στον ένα όροφο ζούσε η Άννα με τον Λάμπη και στον άλλο ο Καρβέλας με τη σύντροφο του. Με κάποιοιν τρόπο αυτή η συμβίωση λειτουργούσε, τουλάχιστον για την Άννα που ήταν ευτυχισμένη», λέει άνθρωπος που έζησε το ζευγάρι από κοντά. Ο Καρβέλας έχει αρχίσει να βλέπει με κακό μάτι τη σχέση τους και για να πικάρει την Άννα της απάντησε με το τραγούδι με τον ειρωνικό τίτλο «Λάμπω».

«Ο Καρβέλας πολέμησε τον Λάμπη. Ενώ στην αρχή φαινόταν ότι τα βρίσκανε, φτάσανε σε σκηνές απείρου κάλλους. Ο Καρβέλας τον κυνηγούσε στη Θεσσαλονίκη κυριολεκτικά και ο Λάμπης κρυβόταν για να μην τον βρεί. Χαμός!», ‘θυμάται επιχειρηματίας της νύχτας. Η σχέση της Άννας και του Λάμπη τέλειωσε τον Οκτώβρη του 1996.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ
«Αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ», είπε ο Λάμπης όταν είδε τη φωτογραφία της Εύης Αδάμ σε ένα περιοδικό. Μερικές νύχτες αργότερα το είπε και στην ίδια όταν τη συνάντησε στις «Χάντρες».

Ο έρωτας τους έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο. Οι διακοπές τους στα νησιά καταγράφονταν καρέ καρέ από τους παπαράτσι.

«Ήταν ο ωραίος και η ωραία. Το τοπ μόντελ τα ‘φτιαξε με το ποπ είδωλο, τι πιο φωτογενές απ΄αυτό;», λέει γνωστή τραγουδίστρια.

«Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Από την αρχή ένιωσαν πολύ μεγάλη αγάπη και γι΄αυτό αποφάσισαν να παντρευτούν», λέει φίλη της Εύης, η οποία μετά τον ρομαντικό γάμο στην Ιο, έγινε μάρτυρας των ομηρικών καβγάδων του ζευγαριού. Διαφορετικοί χαρακτήρες, ζήλευαν πολύ ο ένας τον άλλο και το έδειχναν με όλους τους τρόπους.

«Η Εύη είναι πολύ σοβαρή και μετρημένη. Ο Λάμπης πολλές φορές τη φώναζε αστειευόμενος «φράου». Εκείνος είναι πιο χύμα, αυθόρμητος, παιδί της παρέας και του χαβαλέ» λέει φίλος του Λάμπη. Ο γάμος τους πέρασε κρίσεις. Η βαθιά αγάπη τους όμως και οι δυο κόρες τους, τους κράτησαν μαζί για πολλά χρόνια.

«Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε οικογενειάρχχες. Ο αριθμός στο κεφάλι μας είναι το 4. Είμαστε 4 άνθρωποι, όχι 2 και θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το 4 να είναι συμπαγές» έχει πει η Εύη.

«Έμειναν μαζί πολύ περισσότερο καιρό απ΄ότι θα έμεναν άλλοι. Είχαν φτάσει στο όριο, αλλά έκαναν υπομονή για τις κόρες τους», λέει φίλη της Εύης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένω πέρσι τα Χριστούγεννα τους βρήκαν να αλληλοαπειλούνται με μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το πέρασαν με τα παιδιά τους. Μαζί πέρασαν και τη φετινή Πρωτομαγιά παρότι το διαζύγιο τους είχε ήδη εκδοθεί.

«Κάνουν πολλά για το χατίρι των παιδιών τους οι άνθρωποι», λέει φίλη της Εύης, ενώ φίλοι του Λάμπη λέενε ότι την αγαπάει ακόμη και ότι θα ήθελε πολύ να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια καινούργια αρχή.

«Γι΄αυτό στις συνεντεύξεις του μπερδευόταν όταν τον ρωτούσαν για την Εύη. Δεν είναι ότι ήθελε να πει ψέματα απλά και ο ίδιος ήταν μπερδεμένος», λέει στενός του φίλος.

«Για την Εύη το θέμα έχει κλείσει. Έχει ήδη προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της», απαντάει φίλη της Εύης.

Σήμερα η Εύη μένει στο σπίτι της οικογένειας στη Δροσιά με τις κόρες της, ενώ ο Λάμπης κάποια βράδια μένει εκεί και κάποια βράδια στο σπίτι ενός φίλου του στους Θρακομακεδόνες.

«Θέλει δύναμη να ξυπνάς σε ένα σπίτι που είναι άδειο» είχε πει ο ίδιος βουρκωμένος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο ακριβώς ο Λάμπης αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να εγκαταλείψει το τραγούδι και τα νυχτερινά κέντρα. Άνοιξε ένα μαγαζί στην Αγία Παρασκευή και λέγεται ότι είχε αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της επιχείρησης, ενώ νωρίτερα είχε κάνει και διάφορα ανοίγματα παίρνοντας ένα μεγάλο δάνειο. Η οικονομική κρίση που ήρθε στο μεταξύ έκανε τα πράγματα χειρότερα.

«Χάλασε η ψυχολογία του. Άρχισε να νιώθει ότι έχει αποτύχει. Το περιβάλλον του δεν τον βοήθησε πολύ», λέει φίλος του.

«Ο Λάμπης είναι απ΄αυτούς τους τύπους που έχεις γενέθλια και σου κάνουν δώρο μια μηχανή, που λες ότι χρειάζεσαι δανεικά και βγάζει από την τσέπη του ότι έχει και στο δίνει» λέει άλλος φίλος του.

Τον τελευταίο καιρό με τη βοήθεια των φίλων του ετοιμάζει την επιστροφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλη δισκογραφική εταιρία, ενώ έχει αρκετές προτάσεις για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Οι μεγαλύτερες του θαυμάστριες όμως, είναι οι δυο κόρες του που τον λατρεύουν, ενώ και εμφανισιακά στα 46 του χρόνια είναι ωραιότερος από πότε.

«Ο Λάμπης πρέπει να κάνει τις εμπειρίες του τραγούδια» λέει γνωστή τραγουδίστρια που ήταν ερωτευμένη μαζί του στα πρώτα του βήματα και καταλήγει: «Το χρωστάει στον εαυτό του».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers