Pin It

Widgets

Χαμογελαστή, ετοιμόλογη, με αστείρευτο χιούμορ και με πολύ κέφι για ζωή γνωρίσαμε την Νανά Καραγιάννη. Η δημοσιογράφος με τα όμορφα γαλάζια μάτια συνεχίζει να έχει το ίδιο κέφι για ζωή παρόλο που δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της...

Μακάρι να δίνει τη σωστή μάχη και με την σωστή θεραπεία.

Το τελευταίο διάστημα παλεύει με την ύπουλη ασθένεια της νευρικής ανορεξίας και σοκάρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο facebook που την δείχνουν να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μια άλλη Νανά βλέπουν οι φίλοι και οι γνωστοί της. Με το ίδιο χαμόγελο αλλά τόσο διαφορετική... Στο παρελθόν η Νανά είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Άλλωστε ο λόγος που εγκατέλειψε για λίγο τη δουλειά της ήταν ώστε να ακολουθήσει την ειδική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί προκειμένου να αναρρώσει.

Και τα κατάφερνε αρκετά καλά... Μάλιστα γύρισε σελίδα στη ζωή της αφού παντρεύτηκε και όλα αυτά τα χρόνια που απέχει από την τηλεόραση, ασχολείται μόνο με το ραδιόφωνο και προσπαθεί μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο να έχει μία φυσιολογική ζωή.

Εκείνος στέκεται στο πλευρό της και της δίνει κουράγιο, την κάνει να περνά όμορφα και της προσφέρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Η Νανά είναι ευτυχισμένη με τον Γιάννη της και δεν σταματά να το δηλώνει. Ο Γιάννης από την πλευρά του δεν σταματά να την αγαπάει και να την φροντίζει.

Οι νέες φωτογραφίες όμως που ανέβασε στην σελίδα της έκαναν πολλούς να ανησυχήσουν και πάλι. "Στις φωτογραφίες που βλέπω, βλέπω μία γυναίκα η οποία είναι χαρούμενη αλλά παρόλα αυτά είναι αποστεωμένη, είναι σκελετωμένη. Σαν γιατρός θα μου επιτρέψετε να πω ότι φοβάμαι πάρα πολύ", αναφέρει στο TLIFE ο κος Σούρας. Ο γιατρός μας εξηγεί και τις κακές επιπτώσεις που μπορεί να έχει το solarium αλλά ακόμα και το φυσικό μαύρισμα σε ένα τόσο εξασθενημένο οργανισμό. "Εγώ βλέπω μία εικόνα που, σαν να γιατρός κι επειδή στην Ελλάδα είμαι από τους λίγους που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα, δεν μου αρέσει σε αυτές τις φωτογραφίες. Κάτι πρέπει να γίνει και κάποιος πρέπει να την φροντίσει", τονίζει.

Η Νανά είναι πολύ αγαπητό παιδί και όλοι μας ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Ελπίζουμε η αισιοδοξία που έχει μέχρι σήμερα να της δώσει την δύναμη που χρειάζεται για να το παλέψει έτσι όπως πρέπει. “Είμαι μια χαρά. Νιώθω ψυχολογικά πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολύ διαφορετικά όπως και τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε”, έγραψε η ίδια στο πριν από λίγες μέρες στο group της στο facebook. Της το ευχόμαστε! [tromaktiko.blogspot.com]


Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της:







Δείτε πόσο όμορφη και υγιής είναι σε αυτή την φωτογραφία    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers