Pin It

Widgets

 

Γιος εποχικού πυροσβέστη ο εμπρηστής της Χίου, ο οποίος ομολόγησε. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο εμπρηστής της Χίου, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου. Πρόκειται μάλιστα για το γιο ενός εποχικού πυροσβέστη.

Κατά την απολογία του, ομολόγησε ότι ήταν υπεύθυνος για την εκδήλωση 14 ακόμη πυρκαγιών στο βόρειο τμήμα της νήσου Χίου, μεταξύ των οποίων και τρεις πυρκαγιές που είχαν σημειωθεί το 2011.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 24χρονος, που συνελήφθη τη Κυριακή, παραδέχθηκε ότι προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές στο νησί μόνο και μόνο επειδή δεν τον προσέλαβαν στο πυροσβεστικό σώμα! Εντύπωση είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του, ο οποίος πάντα κατέφθανε πρώτος στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης.

Στον 24χρονο απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες:

*Εμπρησμός σε δάσος από πρόθεση, τελεσθείς από κακοβουλία.

*Εμπρησμός κατ' εξακολούθηση από πρόθεση, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και πρόσωπα.

Ο νεαρός, ο οποίος κρατείται, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια Χίου, την Τετάρτη.

Παράλληλα, τη Κυριακή συνελήφθη στη Ζάκυνθο ένας 60χρονος Έλληνας, για τον εμπρησμό σε δασική έκταση στην περιοχή Κυλιόμενο στις 23 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι συνολικά φέτος το καλοκαίρι συνελήφθησαν 250 άτομα για εμπρησμούς ανά την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 26 ήταν από πρόθεση και οι 224 από αμέλεια.

http://news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers