Pin It

Widgets

Άννα Βίσση
Στο κενό βρέθηκε η Άννα Βίσση, ενώ τραγουδούσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος της, στις 4 και 5 τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο "LAV @ Κέντρο Αθηνών".

Με το μαγαζί κατάμεστο από κόσμο και όλους να τη χειροκροτούν στη χθεσινή της πρεμιέρα, η Άννα έπεσε σε ένα άνοιγμα της σκηνής, ενώ ερμήνευε το τραγούδι "Everything" και βρισκόταν στο ψηλότερο επίπεδο της πίστας. Σύμφωνα με τη σκηνοθεσία όσο διαρκεί το τραγούδι η σκηνή ανοίγει σε διάφορα σημεία, ενώ η τραγουδίστρια κινείται.

Ένα καθαρά τεχνικό λάθος, που σχετίζεται με τη λειτουργία του συγκεκριμένου εφφέ, οδήγησε στο άνοιγμα ενός σημείου που δεν έπρεπε. Και η Άννα Βίσση έπεσε στο κενό από το ύψος του ενός μέτρου και είκοσι εκατοστών..

Όλοι πάγωσαν, οι μουσικοί σταμάτησαν αμέσως και δημιουργήθηκε αναταραχή στο νυχτερινό κέντρο. Αμέσως έσπευσαν έντρομοι οι συνεργάτες της στο κάτω μέρος της σκηνής, το οποίο δεν είναι ορατό από το κοινό για να δουν τι συνέβη και να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Με μεγάλη προσοχή προσπάθησαν να τη σηκώσουν και ελέγξουν την κατάστασή της.Η Άννα ήταν λιπόθυμη και παρέμεινε έτσι για περίπου ένα τέταρτο. Όταν συνήλθε, από τα λεγόμενά της και την κατάστασή της ήταν εμφανές ότι υπήρχε πρόβλημα και προφανώς δε γλίτωσε απλά με ένα πέσιμο, αλλά υπήρχε κάποιο σπάσιμο. Η Άννα Βίσση οδηγήθηκε με ασθενοφόρο, σχεδόν 45 λεπτά αργότερα στο νοσκομείο "Υγεία", όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε σπάσιμο στα πλευρά της.

Αυτή την ώρα βρίσκεται ακόμα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από την επιμονή του γιατρού της, ενώ εκείνη ζήτησε να αποχωρήσει ώστε να ξεκουραστεί στο σπίτι της και να καταφέρει να βρεθεί απόψε στη σκηνή του LAV.

http://www.fthis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers