Pin It

Widgets

 http://www.entertv.gr/wp-content/uploads/2012/10/paparizou-kapsalis.jpg

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνά η Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό του αγαπημένου της, Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι είναι έξι μήνες μαζί και σκέφτεται έντονα να συγκατοικήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Αν και οι δυο τους, λοιπόν, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον και ονειρεύονται να ζήσουν μαζί, οι φήμες που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα ότι ο Ανδρέας έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα, δεν ευσταθούν. Η όμορφη τραγουδίστρια έχει διαψεύσει στους στενούς της φίλους το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν παντρεύεται.

Οι δύο τους πέρασαν πρόσφατα ένα σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους εντόπισε στο αεροδρόμιο. Οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και ήρεμοι και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρουσιάστηκε το πρότζεκτ «Helena Paparizou vs Playmen». Η Έλενα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό της, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο οποίος έφτασε με διαφορετική πτήση από την αγαπημένη του στη συμπρωτεύουσα, καθώς επαγγελματικοί λόγοι τον κράτησαν παραπάνω στην Αθήνα. Οι δυο τους, αν και δεν πήγαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα, καθώς η Έλενα συνεχίζει τις εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις για την επικείμενη πρεμιέρα της στον «Βοτανικό» μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή.

http://www.entertv.gr 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers