Pin It

Widgets

Καμία σχέση με αυτό που έδειχναν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ!
Δείτε διαφορά...

Ξόδεψαν πάνω από 2.000 ευρώ για έναν εφιάλτη!

Ξόδεψαν περισσότερα από 2.000 ευρώ για το μήνα του μέλιτος, οι νεόνυμφοι Άνταμ και Σάρα Μονκ καθώς ήθελαν να γιορτάσουν το γάμο τους στη πλήρη χλιδή, σε ένα υπερπολυτελές καλοκαιρινό θέρετρο στην Αφρική.

Ωστόσο, το ζευγάρι από το Σάφολκ της Αγγλίας έφτασε στο παράκτιο ξενοδοχείο της Γκάμπια για να αντικρίσει βρώμικες κουρτίνες, μια λεκιασμένη τουαλέτα, ένα σπασμένο ντους, χαλασμένες πρίζες και μονά κρεβάτια.

«Εμείς σκοπεύαμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Όπου κι αν πηγαίναμε μέσα στο ξενοδοχείο, μας κυνηγούσε το προσωπικό για να μας μεταφέρει τα πράγματα και μετά απαιτούσε να λάβει χρήματα. Το ρομαντικό ταξίδι που ονειρευόμασταν κατέληξε σε εφιάλτη. Η γυναίκα μου ξέσπασε σε κλάματα μόλις αντίκρισε το δωμάτιο. Ξοδέψαμε 2.000 λίρες για το τίποτα», δηλώνει ο 31χρονος Άνταμ.

Το ζευγάρι δεν ζήτησε άλλο δωμάτιο, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στην Αγγλία. Διέμειναν για μια νύχτα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και αναγκάστηκαν να πάρουν τρεις πτήσεις, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, για να επιστρέψουν στο Σάφολκ.

Τελικά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων από το ξενοδοχείο, καθώς «δεν καταχώρησαν επίσημη καταγγελία (δελτίο παραπόνων) κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στη Γκάμπια».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Διαφημιστικές φωτογραφίες του θερέτρου

Έτσι παρουσίαζαν τα δωμάτια του «υπερπολυτελούς» ξενοδοχείου...


Και έτσι τα βρήκε το νεόνυμφο ζευγάρι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers