Pin It

Widgets

 


Σε κίνδυνο βρέθηκε ιδιοκτήτρια σπιτιού στην Κρήτη. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο τοπικός σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής στελέχη του οποίου ανέλαβαν να εκδιώξουν τους μετανάστες από το σπίτι

Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις φαίνεται πως προχωρά στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το τοπικό όργανο του λαϊκού συνδέσμου σε blog του, με αίτημα πολιτών.

Στο blog αναφέρεται: "Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την Χρυσή Αυγή στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.

Ωστόσο, περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα, απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί.

Η Χρυσή Αυγή βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... κυριότητα του σπιτιού της ξανά. Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο.

Με την μαρξιστική λογική της συνιδιοκτησίας και της... ανακατανομής του πλούτου (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου).

Ωστόσο, δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες".

Αντίδραση Οικολόγων Πράσινων

Τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων και βίας στη χώρα μας, αλλά και οι πολλές καταγγελίες για επαναλαμβανόμενα αντίστοιχα φαινόμενα από μέλη της "Χρυσής Αυγής" κινητοποίησαν τον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς, που γνωστοποίησε ότι θα έρθει στη χώρα μας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, για να εξετάσει την εμπλοκή της οργάνωσης σε κατά συρροή κρούσματα παραβατικότητας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θανάσης Παπακωνσταντίνου σχολίασε:

"Όταν ο ίδιος ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα μιας απ' ότι φαίνεται σχεδιασμένης βίας και αναλαμβάνει - και διά της παρουσίας του εδώ - πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της, οι αρμόδιες εγχώριες Αρχές και οι υψηλά ιστάμενοι τους, δεν μπορούν να επικαλούνται τον ύπνο του... Δικαίου. Έστω και καθυστερημένα, οφείλουν να παράσχουν κάθε βοήθεια και συνδρομή.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν την αντίληψη της "Χρυσής Αυγής" να παίρνει τον Νόμο στα χέρια της, όχι μόνο επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα όσων κατά καιρούς θεωρεί στόχο της και ύβρη σε Δικαιϊκές Αξίες, αλλά και βόμβα στην ίδια τη Δημοκρατία. Μπορεί σήμερα ο εύκολος και ανυπεράσπιστος στόχος της να είναι οι μετανάστες, αύριο όμως θα είμαστε όλοι".

http://news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers