Pin It

Widgets

Επειδή δεν υπήρχε κανένας άλλος στην παραλία, το ζευγάρι σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο νερό.Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (14-07-2012) πήγε με την κοπέλα του για μπάνιο σε μια απομονωμένη παραλία στην περιοχή της Αιγιάλειας, λίγο μετά το Αίγιο.

Επειδή δεν υπήρχε κανένας άλλος στην παραλία, το ζευγάρι σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο νερό. Μόνο που κατά τη διάρκεια της... πράξης, ο νεαρός επιχειρηματίας ένιωσε έναν αφόρητο πόνο στο πόδι του και συνειδητοποίησε ότι είχε πατήσει αχινό! Τα χειρότερα όμως, δεν είχαν... έρθει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή μετακινήθηκε από το τράνταγμα που του προκάλεσε ο πόνος, θέλησε να σταθεροποιηθεί στο νερό και στην προσπάθειά του αυτή πάτησε διαδοχικά και με τα δύο του πόδια πάνω σε περισσότερους αχινούς!

Το αποτέλεσμα ήταν και η ερωτική επαφή αν διακοπεί απότομα, αλλά και ο ίδιος να βγάζει το ένα μετά το άλλο τα αγκάθια και να περάσει ξαπλωμένος στο κρεβάτι τις επόμενες μέρες... 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers